Badhuset Mariebad

På gångavstånd från Mariehamns centrum ligger vårt populära badhus, Mariebad. Där trivs hela familjen oavsett ålder. Barnen älskar att plaska i pirayahavet och simma genom Peppi Pirats spännande tunnel. Mariebads egen maskot Selina Säl bor i det höga tornet därifrån den 65 meter långa rutschbanan börjar. I motionsbassängen simmar man långt och tränar hela kroppen. De allra minsta har en egen bassäng med en liten rutschbana.

Vill man bara koppla av kan man bada bubbelpool eller låta vattenfallet i rekreationsbassängen att massera ryggen. Ångbastu liksom vanlig bastu finns i Mariebad. De vuxna kan också sola solarium. Mariebads sammanträdesrum passar perfekt för barnkalas. Skepp o’hoj – piratkalas på Mariebad i sikte!

Mariebad har en egen sandstrand som är öppen 15 maj – 15 september men modiga vinterbadare kan doppa sig i Slemmern året runt. De tre beachvolleyplanerna är tillgängliga under sommaren.

Det finns kafeteria som serverar såväl varm mat som glass och på sommaren finns även uteservering.

PIRATDAGAR på Mariebad 8 april och 14 oktober 2017.
Skattjakt, O’hoj-aktiviteter, Peppi Pirat etc. Aktiviteterna är gratis och ingår i entrén.


BADHUSET MARIEBAD
Österleden 68
22100 Mariehamn

+358 18 531650

www.mariehamn.ax/mariebad

[email protected]

Öppet året runt

 

Peppi Pirat tipsar

Fråga om det är möjligt att gå på krokodilbryggan eller balansera på nya balansbommen! Och du… missa inte Piratdagar i april och i oktober. Mycket kul i sikte!SE KARTA I HELSKÄRM

LÄGG TILL TILL DIN LISTA