Sandösunds Camping & Resort

Vi har någonting som inte många andra har – en piratö och en flytande piratbastu. Hur kul som helst att bo på en öde ö med familjen. Annars kan man bo i en stuga med närhet till allt roligt du kan göra hos oss. Rörelsehinder är inget hinder hos oss, vi har 8 vinterbonade handikappanpassade hotellrum och en lyft som gör det möjligt för en rörelsehindrad att komma in i en båt eller kajak. Paddling är vår specialitet och kajakskattjakt ingår i priset. I vårt café hittar du såväl mat som fika och massor med glass. Vi är stolta över vår fina minigolfbana. Sandösund Resort är det rätta stället för en aktiv familj.

Skepp o’hoj här seglar jag med en flytande bastu, ropar Peppi Pirat! På Sandösund kan barnen springa av sig och även klättra, speciellt om de hittar Peppi Pirats klätterträd. Och vill man ingenting göra – då kan man ligga på stranden och ta det lugnt bara.

En stor stuga ”storstugan” för 8 personer samt hotellrummen är öppna året runt och mat får man alltid på begäran vid boende. Caféet har öppet enligt öppettider från 1 juni till mitten av september.

Olof med sin besättning önskar alla små och stora pirater välkomna till Sandösund. PS. Inför julen ingår en julgran i övernattningen!


SANDÖSUNDS CAMPING & RESORT
Trollvägen 40
22550 Vårdö

+358 18 47770

www.sandosund.com

[email protected]

Storstugan och hotellrummen
har öppet året runt

Gratis wifi

Peppi Pirat tipsar

Fråga i receptionen var barnens sagostig börjar och håll utkik efter familjeteater i sommar.SE KARTA I HELSKÄRM

LÄGG TILL TILL DIN LISTA